Odprte so prijave na 3. Capra open, tokrat NOČNI turnir!

Drage teniške prijateljice, dragi teniški prijatelji,

obveščamo vas, da smo odprli prijave na 3. Capra Open za leto 2017, ki bo na sporedu v soboto, 22.7.2017, tokratna izvedba bo NOČNA izvedba! Z igranjem bomo pričeli ob 17:00, ko vročina že malce popusti, namesto zajtrka vas bo čakala večerja, namesto kosila vas bo čakal zajtrk. 🙂 Igranje se bo zavleklo v nočne ure, ko pa nam nikakor ne bo dolgčas. Načrtujemo sporoščen in zabaven turnir, presenečenje je vključeno. Pripravite se na malce glasbe ob igranju, občutljivim na malce motenj ob igranju sodelovanja na turnirju ne priporočamo. 🙂 Ob prihodu vas bo čakala pijača dobrodošlice (welcome drink), prigrizek bo tudi pripravljen, večerja pa je predvidena v trajanju od 21:00-24:00.
Naj spomnimo, da je serija turnirjev “Capra Tour” namenjena izključno za igralce in igralke  primorske regije, kamor štejemo prebivalce obalno-kraške, goriške in primorsko-notranjske regije, brez starostne omejtive, edina omejitev je, da igralec ni bil nikoli v tekmovalnem pogonu oz da ni bil nikoli registiriran kot tekmovalec pod okriljem Teniške zveze Slovenije oz pod kakšno drugo teniško zvezo.
Vabljene k prijavam tudi dekleta in dame, v primeru vsaj osmih prijav bo organiziran vzporedni turnir.
Vabimo vas, da se prijavite na turnir do četrtka, 20.7.2017 do 19. ure. Prijavite se lahko prek spodnjega obrazca, prek elektronskega naslova info@losvanganelos.si in prek telefonske številke 070 856 116 (Gorazd Habjan).

Zaradi organizacije in začetne ure igranja je število prijav je omejeno!

TA Los Vanganelos

Prijave so zaključene. Zakuljčili smo jih v četrtek, 20.7. ob 17:00 zaradi popolnitve prostih mest.

 

Avtor |11.07.2017|Capra Tour 2017|0 Komentarjev

Komentiraj